Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за много

...
</TD
>Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за много
Коментари Харесай

Пловдивчанин проплака от изключително нагла кражба посред бял ден

Пловдивчанин се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg,  с цел да опише за доста неприятна преживелица. По описа му излиза наяве, че е станал обект на кражба, като взетото е много скъпоструващо колело. Това, което е по-смущавашото е методът, по който това е станало, като причинителите са разрушили стена. Ето подборностите:

Здравейте, пиша Ви с вик за помощ. Става въпрос за това, че в региона на Медицинския университет в Пловдив е откраднато колело. Често стават обири, само че тук приказваме за нещо много по-страшно: влизане в злом и големи материални вреди!

Пътувахме до Белгия, през това време заключих чисто новото си колело с много тежка верига на стената на гараж, в който, с цел да влезеш би трябвало да минеш през две врати. Колелото е взето, откакто е изкъртена огромен размер мазилка, нанесени са огромни материални вреди, колелото е безусловно изкъртено от стената!

Подадена е тъжба в полицията, като сега се връщат и охранителните камери. Доколкото разбрах е откраднато по ярко и то след обяд, за мен е полуда, че това се случило на пъпа на центъра, в европейска страна. Още не мога да осъзная дали това е било замислено.

Та въпросът ми към всички, и към крадеца - защото съм сигурен, че ще прочете - толкоз ли паднахме да вършим кражби по сред бял ден. Колелото е сантиментално - съвсем ново, като цената му е над 1700 лв., неповторим модел е. Подарък е и наистина ми е доста сантиментално, в случай че някой успее да го открие, или върне ще има огромно заплащане, ще съм признателен за всякаква информация!

С почитание, 

към редакцията и читателите на Plovdiv24.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР